Årets hederspris 2018 til Torill Renaa

Torill Renaa vinner av årets hederspris 2018

Torill Renaa, vinner av årets hederspris 2018

Torill Renaa får hedersprisen 2018. Hun har et brennende engasjement for læringer. Kvalitet, bransjestolthet og matglede er grunnsteiner i hennes opplæringsfilosofi. Med Torill i spissen, får læringene ved Renaa Restauranter en opplæring som går utover det som kan forventes, både faglig og sosialt. 

 

— Jeg er stolt og takknemlig for å motta en slik pris. For oss er det et viktig signal for bransjen, og viser at servitør- og kokkefaget, og mat er viktig for regionen vår. Tusen takk! I dag er jeg stolt. Mest av alt for oss, men også for bransjen, sier Torill Renaa. 

Innsatsen til Torill Renaa er viktig for lærlingene, men også for rekruttering til bransjen. Hun løfter fram fagene og viser at det er store muligheter for en spennende arbeidshverdag og, ikke minst, karriere i bransjen. 

Alt dette krever målrettet trening og bak roret står årets vinner med sitt brennende engasjement for faget, bransjen og lærlingene sine. Hun har hatt ansvar for lærlinger siden 2001, og er nå ansvarlig for lærlinger i servitør- og kokkfaget hos Renaa.

_XH10141

 

I læretiden får lærlingene blant annet besøke råvareprodusenter, studere landbruksproduksjon og være med på både lamming og slakting. Hun er opptatt av å skape forståelse og kunnskap om råvarer og hele verdikjeden i restaurantdriften.

Lærlingene deltar i nasjonale konkurranser, ofte med svært gode resultater. Topp-plasseringer i Tine Matcup, medaljer i mesterskap og NM for kokk- og servitørlærlinger vitner om sterk faglig kompetanse.  
Renaa Restauranter gir opplæring i tre fagområder, og har i dag 11 lærlinger.

 

Skjermbilde 2019-02-07 kl. 12.15.17

 

Alle bilder og film: Øyvind Nesvåg, Rogaland fylkeskommune

Del denne artikkelen på: