Life Actually – Nordic Edge 2019 ble lansert på seminar i Brussel 3.april

Life Actually – Nordic Edge 2019

Styret i Stavangerregionens Europakontor hadde sin årlige studietur og styremøte i Brussel 3.-4.april. Rogaland fylkeskommune er representert i styret med Anja Berggård Endresen og Pål Morten Borgli.

I forbindelse med styremøtet ble arrangert et seminar om smartby-satsningen i Stavanger om ettermiddagen 3.april. Ivar Rusdal, styreleder for Nordic Edge Expo lanserte her opplegget for 2019 og lanserte samtidig det nye slagordet ‘Life Actually’, smartby handler faktisk om livet selv.

På tampen av møtet ble opplegget for smart møtemat som også lanseres på Nordic Edge Expo i september presentert gjennom smaksprøver på rogalandske spesialiteter.

Etter styremøtet dagen etter, fikk styret presentasjoner av aktuelle saker fra aktører i Brussel, EU-aktuelt, EUs by- og regionalpolitikk, og om hvordan organisasjonen Lie Detectors arbeider med elever og lærere for bedre å kunne skille ‘ekte’ fra ‘falske’ nyheter. EUs klima- og energipolitikk, EUs digitiale agenda og konsekvensene av Brexit for norsk næringsliv ble også presentert.

Del denne artikkelen på: