Hvem fortjener Frivillighetsprisen 2013?

Alle kan nominere kandidater! Frivillighetsprisen 2013 deles ut til en person eller gruppe mennesker i landet som har bemerket seg innen frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til det beste for den enkelte og samfunnet.

Frivillighetsprisen er både en regional og en nasjonal konkurranse. Vinneren fra Rogaland mottar en pris på 50 000 kroner og et diplom, og er fylkets representant i den nasjonale kåringen som arrangeres av Frivillig Norge.
I fjor fikk vi inn mange gode nominasjoner, og Shmaila Malik Raja fra Sola fikk prisen i 2012.

Kandidater nomineres på www.frivillighetsprisen.no
Fristen er 5. september.

Nominerte kandidater blir vurdert av en jury. Representanter fra Frivillighetssentralene i Rogaland, Rogaland Røde Kors med Flekkefjord by, Haugesund turistforening, Rogaland Idrettskrets, Fylkesrådet for Funksjonshemmede, Eldrerådet og Innvandrerrådet har blitt spurt om å stille med en representant i denne juryen. I tillegg er fylkesrådmannen representert.

En nasjonal jury plukker ut fem fylkeskandidater. Den siste uka i november presenteres disse enkeltvis på TV2 God Morgen Norge. Den nasjonale Frivillighetsprisen 2013 deles ut på TV2 God Morgen Norge på FNs internasjonale dag for frivillighet 5. desember.

Del denne artikkelen på: