Yrkesmesse for elever og foresatte

Tilsammen 6 000 ungdommer besøker årets Yrkesmesse i Stavanger forum onsdag 13. og torsdag 14. november. Her får de informasjon om alle utdanningsprogrammene i de videregående skolene. Foreldre inviteres til informasjonsmøte og omvisning på messen onsdag kveld.

Dette er noe av det som skjer på Yrkesmessa 2013:

• Alle utdanningsprogrammene til de videregående skolene blir presentert på ulike stands.
    Åpningstider: kl. 08.30 – 14.30, begge dager.
  • Elevene kan velge mellom 25 ulike temaforedrag, såkalte faktarom. Her får de mer kunnskap om ulike yrkesvalg og retninger.
    Elevene har tid til å følge to faktarom i besøkstida. Elevene melder seg på faktarommene før de kommer til messen.
  • Foresatte øsnkes velkommen til Yrkesmessa onsdag 13. november kl. 18.00 eller kl. 19.00.
    De får blant annet mer om "Det viktige valget" - om det å ta valg og litt om inntak til videregående opplæring.
    Foredrag av Brita Dueland, karrieresenter Haugesund.
  • Messehallen er åpen onsdag kveld (13. november) fra kl. 17.30 – 20.00. Foresatte og elever kan besøke Yrkesmessa sammen!

Les mer om Yrkesmessa 2013.

Yrkesmessen blir arrangert av Rogaland fylkeskommune, i samarbeid med Stavanger forum.

Kontaktperson:
Vigdis Norddal