Bli med på Tour de Triangulum

Bli med på Tour de Triangulum

Opplev de smarte løsningene i Triangulum-prosjektet! Fortsatt noen plasser igjen til torsdagens "tour".

Torsdag 15. juni klokken 12.40 starter vi touren i Stavanger sentrum i en av batteribussene, som Stavanger har fått i forbindelse med prosjektet. Bussen kjører oss ut til Lyse sitt hovedkontor. Her vil ordføreren i Stavanger, Christine Sagen Helgø, ha en åpningstale før du får en kort innføring i Triangulum-prosjektet. Deretter vil du bli vist rundt i en demoleilighet som har installert en rekke smarte løsninger til hjemmet.
Videre blir du fraktet til Universitetet i Stavanger (UiS). Her får du lære mer om dataene UiS samler i sin skyløsning og hvilke fordeler dette kan gi deg som innbygger.
Bussen tar deg deretter med videre til Stavanger kino hvor vi lanserer en ny filmsnutt som viser deg hva kloakken din blir brukt til! Fylkesordføreren i Rogaland, Solveig Ege Tengesdal, vil delta på dette.
Her blir det også enkel servering. Arrangementet avsluttes ca. klokken 15.30.
Arrangementet er gratis å delta på og er åpent for alle ved påmelding.

Tour de Triangulum er en del av Impact week. Meld deg på her: http://impactweek.no/nb/eventbrite-event/tour-de-triangulum/

Triangulum er Stavanger, Manchester og Eindhovens felles prosjekt for å utvikle smarte løsninger for framtidens bærekraftige byer. Fylkeskommunen er en av fem samarbeidspartnere i EU-prosjektet.

Del denne artikkelen på: