Fiskesprell 1 kurs 24. sept. 2018 på Karmsund VGS

Fiskesprell 1 kurs 24. sept. 2018

Arbeider du i barnehage eller SFO og vil lære mer om sjømat og ernæring og mat som pedagogisk aktivitet? Vindafjord kommune inviterer til fiskesprell kurs.

På kurset får dere en grundig innføring i emnene sjømat, ernæring og mat som pedagogisk aktivitet. Med praktisk matlaging på programmet får dere også kursing i hvordan få til en sunnere hverdag i barnehagen, til brødmåltidene, varmmat og mat på tur.

Les mer om Fiskesprell

I slutten av året vil vi trekke ut en deltakervinner som kan få besøk av en kokk for en dag.

Ta med: Praktiske kjøkkenklær, forkle og gode sko.

Det er en fordel om en fra hver avdeling/gruppe barnehagepersonell melder seg på kurset. Det er lettere å innføre de nye kunnskapene i barnehagen dersom flere drar lasset sammen. Kursdeltaker kan søke midler til kollegastøtte etter kurs.

Kurset avholdes på Karmsund VGS se kart

Kursholdere er Merete Ree Frafjord og Audun Aase

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist 14. sept 2018

Bruk skjemaet for å melde deg på.

Kurset er fullt.
Vis innsendte svar »