Fiskesprell kurs 22. januar 2018 på Åkra ungdomsskole

Barn som spiser

Arbeider du i SFO og vil lære mer om sjømat og ernæring og mat som pedagogisk aktivitet? Karmøy kommune inviterer til fiskesprell kurs.

På kurset får dere en grundig innføring i emnene sjømat, ernæring og mat som pedagogisk aktivitet. Med praktisk matlaging på programmet får dere også kursing i hvordan få til en sunnere hverdag i barnehagen, til brødmåltidene, varmmat og mat på tur.

Les mer om   Fiskesprell.

I slutten av året vil vi trekke ut en deltakervinner som kan få besøk av en kokk for en dag.

Ta med: Praktiske kjøkkenklær, forkle og gode sko.

Det er en fordel om en fra hver avdeling/gruppe barnehagepersonell melder seg på kurset. Det er lettere å innføre de nye kunnskapene i barnehagen dersom flere drar lasset sammen. En kan søke om egne   kollegastøttemidler etter kurs.

Kurset avholdes på Åkra ungdomsskole  se kart.

Kursholdere er Reidun Høines og Audun Mosheim.

Vertsansvarlig: Siv Merete Alfheim

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist: 12. januar

Maks deltakere: 25 stk. Bruk skjemaet for å melde deg på.

Kurset er fullt.
Vis innsendte svar »