Fiskesprell kurs 21. februar 2018 på Jåtta VGS

Barn som spiser sunn mat

Arbeider du i barnehage eller SFO og vil lære mer om sjømat og ernæring og mat som pedagogisk aktivitet?  Forsand,Hjelmeland og Strand kommune inviterer til fiskesprell kurs.

På kurset får dere en grundig innføring i emnene sjømat, ernæring og mat som pedagogisk aktivitet. Med praktisk matlaging på programmet får dere også kursing i hvordan få til en sunnere hverdag i barnehagen, til brødmåltidene, varmmat og mat på tur.

Les mer om   Fiskesprell

I slutten av året vil vi trekke ut en deltakervinner som kan få besøk av en kokk for en dag.

Ta med: Praktiske kjøkkenklær, forkle og gode sko.

Det er en fordel om en fra hver avdeling/gruppe barnehagepersonell melder seg på kurset. Det er lettere å innføre de nye kunnskapene i barnehagen dersom flere drar lasset sammen. Kursdeltaker kan søke   kollegastøtte midler etter kurs.

Kurset avholdes på Jåtta VGS    se kart

Kursholdere er Merete Ree Frafjord og Jan Arvid Thorsen.

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist 5. februar 2018.

Maks deltakere: 25 stk. Bruk skjemaet for å melde deg på.

Fiskesprell 21. februar 2018 på Jåttå VGS
Vis innsendte svar »