Fiskesprell kurs 22. februar 2018 på Bryne VGS

Barn som spiser sunn mat

Arbeider du i barnehage eller SFO og vil lære mer om sjømat og ernæring og mat som pedagogisk aktivitet?  Sandnes kommune inviterer til fiskesprell kurs.

På kurset får dere en grundig innføring i emnene sjømat, ernæring og mat som pedagogisk aktivitet. Med praktisk matlaging på programmet får dere også kursing i hvordan få til en sunnere hverdag i barnehagen, til brødmåltidene, varmmat og mat på tur.

Les mer om   Fiskesprell

I slutten av året vil vi trekke ut en deltakervinner som kan få besøk av en kokk for en dag.

Ta med: Praktiske kjøkkenklær, forkle og gode sko.

Det er en fordel om en fra hver avdeling/gruppe barnehagepersonell melder seg på kurset. Det er lettere å innføre de nye kunnskapene i barnehagen dersom flere drar lasset sammen. En kan søke om egne   kollegastøttemidler etter kurs

Kurset avholdes på Bryne VGS   se kart .Hetlandsgata 29, Bygg B. Inngang stor rød dør til venstre på gangveien

Kursholdere er Merete Ree Frafjord og Hans Dahl Ørstavik.

Vertsansvarlig: Kristina Ehrenberg Rasmussen vil være kontaktperson for kommunen. Hun kan nås på:kristina.ehrenberg-rasmussen@sandnes.kommune.no

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist 10 dager før kursdato.

Maks deltakere: 25 stk. Bruk skjemaet for å melde deg på.

Fiskesprell 22.02.2018 på Bryne VGS
Vis innsendte svar »