Fiskesprell kurs 23.februar 2018 på Karmsund VGS

Barn som spiser sunn mat

Arbeider du i barnehage eller SFO og vil lære mer om sjømat og ernæring og mat som pedagogisk aktivitet?  Tysvær, Bokn og Utsira kommune inviterer til fiskesprell kurs.

På kurset får dere en grundig innføring i emnene sjømat, ernæring og mat som pedagogisk aktivitet. Med praktisk matlaging på programmet får dere også kursing i hvordan få til en sunnere hverdag i barnehagen, til brødmåltidene, varmmat og mat på tur.

Les mer om    Fiskesprell

I slutten av året vil vi trekke ut en deltakervinner som kan få besøk av en kokk for en dag.

Ta med: Praktiske kjøkkenklær, forkle og gode sko.

Det er en fordel om en fra hver avdeling/gruppe barnehagepersonell melder seg på kurset. Det er lettere å innføre de nye kunnskapene i barnehagen dersom flere drar lasset sammen. En kan søke om egne    kollegastøttemidler etter kurs

Kurset avholdes på Karmsund VGS    se kart

Kursholdere er Reidun Høines  og Steinar Rønnevik og Audun Mosheim.

Vertsansvarlig: Ann-Kristin Berge i Tysvær, Anne Elisabeth Askeland i Bokn og Jack Aadland i Utsira

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist 10 dager før kursdato

Maks deltakere: 25 stk. Bruk skjemaet for å melde deg på.

Fiskesprell 23.februar 2018 på Karmsund
Vis innsendte svar »