Inntaksmøte i region Sandnes og Stavanger

Informasjon til rådgivere og veiledere om skoleåret 2019/2020. Vi vil gå gjennom søkeprosessen og elevinntaket til videregående opplæring.

Møtet er for kommunene: Finnøy, Rennesøy, Stavanger, Sola, Kvitsøy, Randaberg, Forsand, Strand, Hjelmeland, Eigersund, Time, Sandnes, Gjesdal, Hå, Sokndal, Lund, Bjerkreim, Klepp og nabokommuner i Vest-Agder (Flekkefjord og Sirdal)

Tid: 06. desember fra kl. 09.00-15.30
Sted: Quality Hotel Residence, Sandnes

Frist for påmelding: 23. november

Påmeldingsfristen har nå gått ut, det er ikke lenger mulig å melde seg på.
Program
  • Informasjons- og orienteringsmøte med representanter fra opplæringsavdelingen som en del av forberedelsene til inntakene for skoleåret 2019/2020.
  • Informasjonen gjelder søking til videregående opplæring for avgangselever i grunnskolen våren 2019 og for søkere til Vg2 og Vg3 utdanningsprogram i skole, og i tillegg søking til læreplass.

Det blir servert enkel lunsj