Reiselivskonferansen i Rogaland

Reiselivskonferansen 2017

Velkommen til Reiselivskonferansen i Rogaland i samarbeid med Serviceforums fagkonferanse for 2017:

«Mulighetens trekløver- Hvordan stille oss positive til endringene i norsk reiseliv?»

Reiselivskonferansen i Rogaland vil i år ta plass torsdag 9 Mars på Clarion Hotel Air, hvor både konferansen og banketten vil bli avholdt. Her vil det bli presentert mange spennende foredrag om hvordan vi skal ta imot og stille oss positive til endringene som skjer rundt oss. På kvelden vil det bli en flott bankett med god mat, underholdning og utdeling av blant annet Reiselivsprisen i Rogaland for 2017 v/ fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal.

Norsk hotell og reiseliv er i stadig endring og det blir viktigere enn noen gang og tilpasse seg de nye trendene og kravene som kommer. Det er derfor en stor glede for oss å kunne presentere Reiselivskonferansen i Rogaland i samarbeid med Serviceforums fagkonferanse for 2017:

Temaene for i år består av kultur og de kulturelle konfliktene som kan oppstå i hverdagen til oss som jobber med gjester og besøkende fra forskjellige land og kontinenter, de bærekraftige utfordringene næringen møter og de teknologiske fremskritt som gjøres i verden og hvilken effekt dette kan ha for næringens fremtid. I tillegg til dette, vil vi ha en paneldebatt om det høyaktuelle temaet delingsøkonomi.

I forbindelse med årets konferanse, er det inngått et spennende samarbeid med Serviceforum v/ Norsk Hotellhøgskole.

Samarbeidet her kan også knyttes til årets tema, «Mulighetenes trekløver» - hvordan det offentlige, destinasjonsselskaper og studenter kan bli bedre på å jobbe sammen, og utvikle nye muligheter og idéer for næringslivet.

Konferansen har som mål å inspirere, underholde og formidle nyttig informasjon ved å invitere relevante og erfarne foredragsholdere til å snakke om dagsaktuelle temaer.

Prisene for årets arrangement er:

For bedrifter med opptil 3 årsverk:
- Konferanse: 300kr
- Bankett: 600kr
- Konferanse + Bankett: 900 kr

For bedrifter med mer enn 3 årsverk (Grupperabatt tilbys for grupper på 5+)
- Konferanse: 1300 kr
- Bankett: 1200 kr
- Konferanse + Bankett: 2098 kr

Alle prisene er inkl. mva.

For mer informasjon angående årets konferanse, gå inn på www.serviceforum.no
For spørsmål angående billetter, vennligst ta kontakt med salg@serviceforum.no

Påmeldingsfristen er 2. mars.

Arrangør:

Rogaland fylkeskommune v/ Samarbeidsforum reiseliv i Rogaland og Serviceforum v/ Norsk Hotellhøgskole