Sommerskole 2019

Sommerskolen

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har strøket til eksamen eller standpunkt fra Vg1 yrkesfaglig utdanningsprogram i matematikk (praktisk) eller naturfag.

Sommerskole 2019 er fra 20. juni - 3. juli. Tilbudet om sommerskolen gjelder elever, tidligere elever og lærlinger som har stryk fra fag i yrkesfaglige utdanningsprogram. Elever og lærlinger som mangler vurdering (IV) vil ikke få godkjent ny eksamen.

Gode erfaringer

- Vi appellerer til foreldre og foresette om å oppfordre ungdommene til å melde seg på. Erfaringene er svært gode, sier Sundsbø. 

Fagoversikt

Matematikk (praktisk) Vg1

Kurset er for deg som har strøket i standpunkt eller eksamen på yrkesfag. Kurset er derfor eksamensrettet. Mål for kurset er at du skal bli i stand til å bestå hovedmålene i Vg1 for yrkesfag. Relevante oppgaver er rettet mot eksamen, for eksempel geometri, økonomi, tall og algebra. NB! Faget er kun for elever som har P-matematikk, ikke for elever med T-matematikk.

Naturfag Vg1

Kurset er for deg som har strøket i standpunkt eller eksamen i naturfag på yrkesfag. Du får gå opp til eksamen på slutten av kurset.

NB! Elever/lærlinger som mangler vurdering (IV), vil ikke få godkjent ny eksamen i Sommerskolen!!! De må melde seg opp som privatist.

Påmelding

Påmeldingsskjema finner du lenger ned på sida. Påmeldingen til Sommerskolen er åpen hele døgnet. 

Det vil bli informasjonsmøte i midten av juni, hvor du kan treffe medelever og lærere.

Kursene holdes på Bryne videregående skole, Jåttå videregående skole og Karmsund videregående skole - avhengig av antall deltakere.

Skoledagen er fra kl. 08.30 til kl.15.30 med en times pause og gratis lunsj midt på dagen. Det blir servert gratis frokost kl. 08.00. Transport må ordnes av den enkelte.

Påmelding

Ser du ikke skjemaet? Prøv denne lenken.

 Følg oss på Facebook

Har du spørsmål? Kontakt: 
Margoth.Sundsboe@skole.rogfk.no 
Mob: 976 64 021

Del denne artikkelen på:
Kontaktperson